Bitcoin bijt: Cryptocurrency sluit op het laagste punt van drie weken

Bitcoin bijt: Cryptocurrency sluit op het laagste punt van drie weken

Bitcoin keldert donderdag maar liefst 11,3 procent en glijdt onder $ 31.000.

 

Bitcoin is lager gestegen sinds het doorbrak met $ 40.000, waarbij de verliezen de afgelopen twee dagen zijn versneld. Bitcoin is lager gestegen sinds het doorbrak met $ 40.000, waarbij de verliezen de afgelopen twee dagen zijn versneld. Bitcoin sloot in op de laagste in drie weken, aangezien de zinderende rally van de cryptocurrency plaats maakt voor pessimisme dat de prijzen te hoog zijn.

 

Bitcoin kelderde donderdag maar liefst 11,3% en daalde onder $ 31.000. Het grootste digitale activum is lager sinds de doorbraak van $ 40.000, en de verliezen zijn de afgelopen twee dagen versneld. wat zijn de beste cryptomunten 2021?

 

Crypto-klim: Bitcoin moet binnenkort weer $ 40.000 breken, zeggen analisten

Bitcoin’s tweedaagse duikbrandstoffen zorgen ervoor dat de cryptobubbel kan barsten

Chaos in het Capitool, Bitcoin-stijging, Neil Young en Irak’s tijdwachter. verwachte bitcoin koers is omhoog.

 

 

De marktwaarde van Cryto overtreft $ 1 biljoen terwijl bitcoin een nieuw record bereikt

Terwijl de stijgende cryptoprijzen een speculatieve manie veroorzaakten onder de Robinhood-menigte, zorgde het er ook voor dat professionele beleggers terughoudend waren om aan de top te kopen. De prijzen zijn nog steeds meer dan het dubbele van het niveau van begin november en sommige technische analisten hebben betoogd dat een retracement te laat is. Het werd voor het laatst verhandeld onder $ 30.000 op 4 januari.

 

“Bitcoin heeft al de snelste prijswaardering ooit behaald van alle onmisbare activa”, schreven JPMorgan Chase & Co.-strategen John Normand en Federico Manicardi in een rapport op donderdag. “De huidige prijzen liggen zo ver boven de productiekosten dat een lagere gemiddelde opbrengst een terugkerend probleem is.”