Dating tijdens corona tijd

Dating tijdens corona tijd

Wanneer worden de plaatsen opnieuw geopend en blijven de bestellingen thuis? Dit zijn de datums die u moet weten

Dit zijn de belangrijke data en deadlines in Californië en in de regio van Sacramento voor zaken als thuisblijvers en schoolopeningen met betrekking tot de pandemie van het Coronavirus. Pepper is een bekende site.

Tips voor daten tijdens corona pandemie

Aan het einde van een sociaal afstandelijke date met een man die ze op Scharnier had ontmoet, was Maddy Pach niet zeker over het protocol om afscheid te nemen. Ze wilden allebei knuffelen, zoals je vaak zou doen op een eerste date, maar de meeste normen dragen niet over tijdens een wereldwijde pandemie.

Er is een verleiding om terug te keren naar de normale toestand wanneer de bars en theaters van Californië heropenen – typische locaties tijdens normale dating. E matching heeft ook de normale dating.

Dit was onbekend terrein.

‘We keken elkaar een beetje aan en besloten, zoals:’ Is het oké als we knuffelen? Moeten we de andere kant op kijken? ”, Zei Pach. Uiteindelijk deden ze een ‘losse eenarmige, hoofden van elkaar afgewend, schouderklopjes’.

Ze lachte: “Het was raar.”

Pach is niet de enige die door dating-apps bladert. Online platforms zoals Tinder en Bumble zeggen dat ze sinds de pandemie zijn begonnen een golf van activiteit hebben meegemaakt.