De stappen om te beginnen met cryptocurrency

De stappen om te beginnen met cryptocurrency

Hoe beginnen met bitcoin?

Bepaal in welke cryptocurrency u geïnteresseerd bent om te ‘investeren’ Er zijn veel meer dan Bitcoin en Ethereum, dus het is belangrijk om te onderzoeken en te beslissen welke cryptocurrency u als stap één wilt kopen

Zoek de beurs die de gewenste crypto verhandelt: wanneer u hebt besloten in welke cryptocurrency u wilt investeren, moet u erachter komen waar u deze kunt kopen. De absoluut meest gebruikelijke manier om cryptocurrencies te kopen, is via een uitwisseling.

Sommige beurzen laten hun gebruikers Fiat (wat is Fiat) direct in crypto verhandelen, maar zeker niet alles. Dus soms moet je een dienst/ uitwisseling gebruiken Coinbase, Localbitcoin, enz. Om Bitcoin, Ethereum, Litecoin, enz. Te kopen en ze vervolgens naar de beurs te sturen die Voorbeeld-  crypto verhandelt.

Bitcoin exchange reviews vergelijken

Gebruik onze exchange review en vergelijkingstool om de juiste exchange te vinden wanneer u eenvoudig cryptocurrencies wilt kopen en verkopen. Ga na wat bitcoin koers, ethereum koers, etc zijn voordat je te werk gaat.

Bewaar de cryptocurrency die je op een veilige plek hebt gekocht: als het je is gelukt om de cryptocurrency te kopen, moet je deze op een veilige plek opslaan.

Onthoud dat u in de wereld van cryptocurrencies uw eigen bank bent. En daarom moet je ervoor zorgen dat je je crypto ergens op een veilige plek bewaart. Een goede hardware-portemonnee is een goede keuze.

Vergeet belastingen niet: in de meeste landen over de hele wereld moeten we belasting betalen over onze crypto-transacties en aankopen. Wat gebruikelijk is, is dat u belasting moet betalen over alle meerwaarden die u uit een transactie haalt.

Als u bijvoorbeeld 1 Bitcoin voor $ 4000 dollar hebt gekocht en later voor $ 6000 hebt verkocht, moet u belasting betalen over die $ 2000 winst.

Dus als u veel transacties heeft gedaan, wordt het moeilijk om ze op de juiste prijzen en datums samen te stellen, we weten het. Dus daarom hebben we deze recensie van verschillende samengesteld – een gids over hoe belastingen voor crypto hier werken